Fotógaléria: Sikeres koncepció, amely színt visz az otthonodba. Csodálatos, egyedülálló és rendkívül olcsó

0
219
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A szatmáriak is egyre inkább odafigyelnek környezetükre. Igyekszenek minél harmonikusabbá tenni otthonukat, és azokat a belső tereket, ahol legtöbb idejüket töltik. A dekorációk, a színek, a díszítőelemek egyre inkább komoly szerephez jutnak, hiszen ezek azok a tényezők, amelyek hangsúlyosan befolyásolják a környezetünket.

 

Mindazok számára, akik így gondolkodnak egy nagyszerű szatmári kezdeményezés áll érkezik segítségül, egy segítő kezet nyújtva abban, hogy otthonuk a legkellemesebb, a legélhetőbb legyen.

A MarkArt Gallery egy olyan művészeti galéria, amely belsőépítészeti dekorelemeket, és vászonra készített festményeket kínál mindazok számára, akik otthonukat fel szeretnék dobni, megnyugtatóbbá varázsolni.

A galéria olyan válogatott művészek festményeit kínálja, akik kiválóan értenek a belsődekorációk ízlésvilágának kiegészítéséhez, adott esetben a vásárló igényei szerint. A festmények méretét és színvilágát a vásárló dönti el, melynek fényében 5-8 napon belül a galéria rendelkezésére bocstája a munkát.

A kínált dekorelemek széles választékban kaphatóak, és garantáltan saját kézzel készült, 100%-osan hand made alkotások, amelyek vászonra kerülnek, olajfesték használatával, a MarkArt Gallery védjegyével ellátva.


A galériát az ismert szatmári képzőművész, Robert Abkorovits vezeti, aki egyúttal a Művészeti Iskola festészettanára is.

„Nagyon sok munkát fektettem abba, hogy ez a galéria létrejöhessen, és ez által valami egyedit kínálhassak a szatmáriaknak. Színeket a hétköznapokba, egy apró kellemes színfoltot a konyhába, vagy éppen a nappaliba, a kanapé fölé, vagy ahová éppen ők kívánják.
A modern művészet nagyon drága, és gyakran nehezen érthető! Éppen ezért egy könnyű, szerethető rendszerben kezdtem el gondolkodni, amely színekkel teli, hangulatos, és nem utolsó sorban elérhető áron megvásárolható” – nyilatkozta a galéria vezetője.


Az alkotások olcsónak mondhatók, szinte vetekszenek egy nyomtatott kép árával, viszont ennek mégis kiváló, egyedi minősége vonzóbb opciót kínál!!!

A dekorfestmények széles választékát kínálja a galéria, magas minőségben, olaj vagy akrill festék használatával, a kliens igényei szerint, természetesen a legjobb minőségű vászonra festve azokat.
Az árak könnyedén kiszámolhatóak mindenki számára, a festmény centiméterben megadott hosszát és a szélességét 1,80 lejjel kell szorozni, tehát például egy 60×80 cm-es festmény ára 252 lej, azaz 60+80=140 x 1.80 RON=252 RON

 

Akik számára vonzóvá vált a galéria ajánlata, és szívesen látnának még többet a kínált munkákból, látogassák meg a művész Facebook oldalát, avagy a MarkArt Gallery-nek az oldalát, sőt érdekelődhetnek a 0749839384-es telefonszámon.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *