Fotógaléria: Sikeres koncepció, amely színt visz az otthonodba. Csodálatos, egyedülálló és rendkívül olcsó
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A szatmáriak is egyre inkább odafigyelnek környezetükre. Igyekszenek minél harmonikusabbá tenni otthonukat, és azokat a belső tereket, ahol legtöbb idejüket töltik. A dekorációk, a színek, a díszítőelemek egyre inkább komoly szerephez jutnak, hiszen ezek azok a tényezők, amelyek hangsúlyosan befolyásolják a környezetünket.

 

Mindazok számára, akik így gondolkodnak egy nagyszerű szatmári kezdeményezés áll érkezik segítségül, egy segítő kezet nyújtva abban, hogy otthonuk a legkellemesebb, a legélhetőbb legyen.

A MarkArt Gallery egy olyan művészeti galéria, amely belsőépítészeti dekorelemeket, és vászonra készített festményeket kínál mindazok számára, akik otthonukat fel szeretnék dobni, megnyugtatóbbá varázsolni.

A galéria olyan válogatott művészek festményeit kínálja, akik kiválóan értenek a belsődekorációk ízlésvilágának kiegészítéséhez, adott esetben a vásárló igényei szerint. A festmények méretét és színvilágát a vásárló dönti el, melynek fényében 5-8 napon belül a galéria rendelkezésére bocstája a munkát.

A kínált dekorelemek széles választékban kaphatóak, és garantáltan saját kézzel készült, 100%-osan hand made alkotások, amelyek vászonra kerülnek, olajfesték használatával, a MarkArt Gallery védjegyével ellátva.


A galériát az ismert szatmári képzőművész, Robert Abkorovits vezeti, aki egyúttal a Művészeti Iskola festészettanára is.

„Nagyon sok munkát fektettem abba, hogy ez a galéria létrejöhessen, és ez által valami egyedit kínálhassak a szatmáriaknak. Színeket a hétköznapokba, egy apró kellemes színfoltot a konyhába, vagy éppen a nappaliba, a kanapé fölé, vagy ahová éppen ők kívánják.
A modern művészet nagyon drága, és gyakran nehezen érthető! Éppen ezért egy könnyű, szerethető rendszerben kezdtem el gondolkodni, amely színekkel teli, hangulatos, és nem utolsó sorban elérhető áron megvásárolható” – nyilatkozta a galéria vezetője.


Az alkotások olcsónak mondhatók, szinte vetekszenek egy nyomtatott kép árával, viszont ennek mégis kiváló, egyedi minősége vonzóbb opciót kínál!!!

A dekorfestmények széles választékát kínálja a galéria, magas minőségben, olaj vagy akrill festék használatával, a kliens igényei szerint, természetesen a legjobb minőségű vászonra festve azokat.
Az árak könnyedén kiszámolhatóak mindenki számára, a festmény centiméterben megadott hosszát és a szélességét 1,80 lejjel kell szorozni, tehát például egy 60×80 cm-es festmény ára 252 lej, azaz 60+80=140 x 1.80 RON=252 RON

 

Akik számára vonzóvá vált a galéria ajánlata, és szívesen látnának még többet a kínált munkákból, látogassák meg a művész Facebook oldalát, avagy a MarkArt Gallery-nek az oldalát, sőt érdekelődhetnek a 0749839384-es telefonszámon.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *