21 de persoane au primit acte de identitate după o acțiune a Serviciului de Evidență a Persoanelor

0
164

Primăria Municipiului Satu Mare prin reprezentanții Serviciului de Evidență a Persoanelor, a organizat, miercuri, 11 octombrie, o nouă acțiune pentru întocmirea actelor de identitate.

Astfel, începând cu ora 9.00 o echipă din cadrul Serviciului de Evidență a Persoanelor a fost prezentă la sediul Primăriei comunei Lazuri pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu deţin acte de identitate în termen de valabilitate, au actele de identitate pierdute ori şi-au schimbat domiciliul în zona Lazuri, fără a întreprinde demersurile necesare pentru eliberarea unui nou act de identitate.

De asemenea, acţiunea a fost organizată și pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor care suferă de afecţiuni medicale şi, ca urmare, se deplasază cu dificultate.

În vederea întomicrii actelor de identitate, la sediul Primăriei comunei Lazuri, s-au prezentat 21 de persoane, dintre care 3 persoane de etnie romă, 5 persoane vârstnice, 2 persoane care au îndeplinit 14 ani, respectiv 11 persoane cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani.

Pe această cale, transmitem mulțumiri Primăriei comunei Lazuri care a sprijinit buna desfășurare a activități de întocmire a actelor de identitate.

Sursa: Primaria Satu Mare

 

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *