21 de persoane au primit acte de identitate după o acțiune a Serviciului de Evidență a Persoanelor

0
260
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primăria Municipiului Satu Mare prin reprezentanții Serviciului de Evidență a Persoanelor, a organizat, miercuri, 11 octombrie, o nouă acțiune pentru întocmirea actelor de identitate.

Astfel, începând cu ora 9.00 o echipă din cadrul Serviciului de Evidență a Persoanelor a fost prezentă la sediul Primăriei comunei Lazuri pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu deţin acte de identitate în termen de valabilitate, au actele de identitate pierdute ori şi-au schimbat domiciliul în zona Lazuri, fără a întreprinde demersurile necesare pentru eliberarea unui nou act de identitate.

De asemenea, acţiunea a fost organizată și pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor care suferă de afecţiuni medicale şi, ca urmare, se deplasază cu dificultate.

În vederea întomicrii actelor de identitate, la sediul Primăriei comunei Lazuri, s-au prezentat 21 de persoane, dintre care 3 persoane de etnie romă, 5 persoane vârstnice, 2 persoane care au îndeplinit 14 ani, respectiv 11 persoane cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani.

Pe această cale, transmitem mulțumiri Primăriei comunei Lazuri care a sprijinit buna desfășurare a activități de întocmire a actelor de identitate.

Sursa: Primaria Satu Mare

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *