Nu a fost niciodată mai ușor de ajuns la Paris. De Hallowen, Bellagio te trimite la Paris și te umple de premii

0
424
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Agentul economic Bellagio, cu sediul în Satu Mare, cartierul Carpați, strada Lucian Blaga nr CU20 este binecunoscut pentru un număr mare de sătmăreni, care îi trec pragul zilnic sau cel puțin periodic, având în această locație o oportunitate de relaxare, de exploatare a norocului sau pur și simplu de a socializa cu prietenii.

Cei care stau la baza deciziilor de la Bellagio au decis să vină și mai aproape de clienții lor, iar de Halloween să îi trimită la Paris. Nu pe toți, dar cei care sunt mai norocoși pot câștiga o excursie la Paris prin simplul fapt că intră în unitate, fără să fie nevoie să scoată bani din buzunar pentru vreun produs sau serviciu pentru a fi înscriși în tombolă.

Nu doar excursia la Paris, ci și multe premii în bani vor fi pregătite pentru clienții Bellagio. Iar cei care totuși nu vor câștiga, au ocazia să se distreze nebunește la Bikini Party, în incinta locației, în aceeași dată cu extragerea la sorți, respectiv 28 octombrie.

Vrei să ajungi la Paris sau cel puțin să câștigi niște bani și o distracție pe cinste? Intră pe la Bellagio până în 28 octombrie și ești automat înscris în tombolă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *