Șase persoane din Păulești au fost „conduse” în arest după o acțiune a poliției din Valea Vinului

0
2485
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ieri, 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au organizat o acțiune în sistem integrat în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică pe raza comunei Păulești

Polițiștii Secției Poliție Rurală Valea Vinului și cei din cadrul Serviciului Criminalistic, însoțiți de jandarmi din cadrul I.J.J. Satu Mare au acționat pe raza comunei Păulești, în vederea menținerii unui climat corespunzător de ordine publică.

Pe lângă activitățile specifice de legitimare/identificare de persoane, au fost puse în executare 6 mandate de aducere, întrucât persoanele se sustrăgeau de la urmărirea penală în cauzele instrumentate de polițiștii din cadrul secției de poliție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Tot în cadrul acțiunii a fost constatată o infracțiune în flagrant, astfel că a fost identificat un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Tireac, care a condus un autoturism pe raza localității Păulești, fără a poseda permis de conducere.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *