Ce trebuie sa stii inainte de a pleca la schi in Bansko, Bulgaria

0
442
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Statiunea Bansko din Bulgaria ofera oportunitati tuturor schiorilor si snowboarderilor care isi doresc o vacanta de iarna de vis practicand sportul lor preferat,  fara sa cheltuie o avere pentru asta. Sunt destule oferte de schi Bulgaria Bansko 2017-2018 care sunt atractive pentru orice schior. Aceasta statiune este una moderna, cu diverse facilitati pe care de obicei le gasesti doar in statiuni mai scumpe.

Un lucru foarte important de mentionat pentru oricine alege o vacanta de iarna in Bulgaria la Bannsko e ca economisesti bani daca alegi aceasta locatie pentru a schia in comparatie cu statiuni din Franta sau din alte tari, pentru ca este mult mai ieftin. Aceasta statiune s-a dezvoltat enorm in ultimii zece ani, astfel ca acum ofera numeroase facilitati turistilor care ajung aici. Localnicii sunt foarte primitori si atenti cu turistii, iar mancarea locala este fantastica.

Sunt disponibile partii de schi atat pentru amatori cat si pentru cei care practica acest sport intr-un mod extrem, pentru toate gusturile si nivelele de dificultate. Poti sa schiezi chiar si noaptea, pentru ca ai la dispozitie un traseu lung de sapte kilometri care este luminat.

Mentionam faptul ca merita mai mult  sa schiezi in Bansko decat in Franta si nu doar in ceea ce priveste costurile. Unul dintre motive este ca sezonul de schi dureaza mai mult aici. Daca, de exemplu, de multe ori in Alpii francezi sezonul dureaza din ianuarie pana in aprilie, in Bansko el poate fi deschis din Decembrie pana in Mai.

Poti sa faci multe lucruri aici, in afara de a schia si practica snowboarding-ul. Asta se datoreaza si faptului ca statiunea se afla in apropierea unor obiective turistice importante, deci poti folosi statiunea ca baza ta de activitati turistice. De exemplu sunt manastiri vechi pe care le poti vizita aici si poti sa iei trenul spre Velingrad.

Daca iti doresti o locatie deosebita pentru schi in sezonul 2017-2018 care sa fie la nivelul statiunilor de schi din Franta, dar sa nu cheltuiesti la fel de mult, alege statiunea Bansko din Bulgaria si nu vei regreta. Chiar daca este o statiune mai mica, ea concureaza cu cele mari din Franta si chiar le intrece la multe capitole.

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *