Egy bajnokcsalád látogatóban a polgármesteri hivatalban

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Kéthónapos kislánya és férje társaságában látogatta meg ma Kereskényi Gábor polgármestert Simona Pop olimpiai bajnok párbajtőröző. Simona, Adrian és az alig több mint két hónapos Clara is remekül érezték magukat a városvezető irodájában, igaz, a baba az ott eltöltött idő nagy részében ezt alvással, majd a végén néhány mosollyal fejezte ki.

A polgármester gratulált a boldog szülőknek, és fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy számít a Rióban olimpia aranyat szerző párbajtőrözőnk szakmai tapasztalatára a szatmári sportélet fellendítésében.

Nekem is két lányom van, és tudom mit jelent apának lenni. Mindannyian büszkék vagyunk Simona Popra, és nagyra értékeljük az Adrian edzői munkáját is. Kívánom nekik, hogy leljék nagyon sok örömüket a kislányukban, szakmai téren pedig további sikereket kívánok nekik. Olyan személyiségei ők Szatmárnémetinek, akikre ennek a városnak szüksége van, hiszen Simona jól példázza át, hogy kitartással, akár a legmagasabb csúcsokra is elérhet bárki akár innen is.” – mondta a találkozó után Kereskényi Gábor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *