Ízletes, gyors és egészséges! A Lupy Foodban minden vendég különleges!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Új gyorsétterem nyílt Szatmáron a szatmáriaknak! Bár amikor arról van szó, hogy a fast foodok sorába egy újabb étterem áll be, olykor nehéz olyannal kecsegtetni a vásárolókat, ami igazán vonzó lehet számukra. A Lupy Food esetében más a helyzet!

A Lupy Food egy olyan gyorsétterem, amely a vásárlók egészségét szem előtt tartva kínálja ételeit, eltérve a sokak által hitt „egészségtelen gyorskaja” koncepciótól. Az étteremben készítményeihez előállításakor mellőzik az olaj használatát, ugyanúgy az egészségre káros hatással lévő zsiradékokét is. Az ételek, ehelyett rácson vagy grillen sülnek, amelynek köszönhetően a húsfélék is veszítenek zsírtartalmukból, ugyanakkor más zsiradékot pedig nem vesznek fel.

Csirkeszárny, comb, grillcsikre egészben, shaorma, vagy éppen egy remek csülök, mindezeket megtalálják az ínyenc kliensek a Lupy Food, a Károlyi úti éttermében, helyen elfogyasztva, vagy akár csomagoltatva, haza szállítva a család számára.

Természetesen a Fupy Food házhozszállítást is vállal, így neked nincs más dolgod, mint megrendelni az ételt, otthon megteríteni az asztalt, a kaja pedig házhoz jön.

Szeretnéd tudni, honnan rendelhetsz? Lépj be a lupyfood.ro weboldalra és clickelj! Az ételed fél órán belül elkészül.

A menü pedig garantáltan bőséges lesz! Hogy honnan tudjuk?

Onnan, hogy a Lupy Food adagjai kiadósak, a választott menü típusától függetlenül. Lehetőség van 8 menü közül választani, úgy összeállítva azokat, hogy az egész család számára ízletesek legyenek. A csomaghoz természetesen gusztusos szósz is jár, ahogyan az üdítőital is. Ennek köszönhetően az Amerikában már évtizedek óta működő gyorsétel kiszállítás a szatmáriak számára is elérhetővé válik.

Mi több, a Lupy Food egy versenyt is meghirdet azok számára, akiknek megtetszett az általuk kínált ízvilág. Azok akik házhoz rendelik az ételt, és készítenek egy fotót a kiszállítást végző autóról, majd bemutatják a fotót a Károlyi-úti étteremben, azokat egy ingyen adag étellel jutalmazza az étterem.

Na, mit gondolsz, nem ez lesz az a hely, ahonnan ezután kaját fogsz rendelni magadnak, akár a munkahelyedre, vagy akár éppen haza? Ha így gondolod, akkor látogass el hozzájuk, kóstold meg a Fupy Food által készített finomságokat, és garantáltan elégedett leszel a kiszolgálással.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *