Ünnep Pálfalván! Az idei jó termésnek örülve Arató Ünnepet ülnek a község lakói

0
229
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Amilyen gyorsan beköszöntött az ősz, olyan hamar véget is ér, így az őszi betakarítások ideje is lejárt. Ennek okán itt az alkalom, hogy minden gazda meghúzza a vonalat, és számot vessen, mennyire is volt gazdaságos az idei esztendő.

Valószínűleg nincs is olyan gazdaság, ahol ne mutatkozott volna meg némi gyarapodás, gazdasági előrelépés, főleg ha szorgos kezű emberek munkálkodnak benne. Szatmárpálfalván pedig efelől nem lehet kétség.

A sok munka után, itt a megérdemelt jutalom, így a Szatmárpálfalvai Polgármesteri Hivatal egy őszi fesztivál megszervezése mellett döntött, ahol a dolgos gazdák szeretteik körében megünnepelhetik egész éves fáradozásuk bőséges gyümölcsét.

Az Arató Ünnepet október 19-én, a helyi általános iskola hátsó sportpályáján fogják megrendezni, 12:30-tól, ahol úgy a kicsik, mint a nagyok remek szórakozási lehetőségekhez juthatnak.

Marian Buzilă és Petrică Mureșan lesznek azok, akik a délután hangulatáról fognak gondoskodni, remekbe szabott zenei produkcióikkal, elsősorban a felnőtt generációk számára, ugyanakkor a gyerekek az Ella Bella fellépésének örülhetnek majd. Mindezek mellett számos népi és könnyűzenei program is a délután részét képezi.

A rendezvénynek lesz egy kulináris része is, méghozzá versenyszerű keretek közé szervezve, amelyet díjátadás követ majd. Mindezek mellett a szervezők garantálják a jó kedved és a remek hangulatot, ezért nagy örömmel várnak minden érdeklődőt.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *