15 șoferi grăbiți au rămas fără permis. Viteze și cu 69 km/h peste limita admisă

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

cursul zilei de ieri, 9 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități în vederea prevenirii accidentelor rutiere grave, acționând pe una dintre principalele cauze generatoare de astfel de accidente și anume, viteza, pe raza municipiului Satu Mare și a localităților Botiz, Ciuperceni, Livada și Tășnad..

Astfel au aplicat aproximativ 90 de sancțiuni contravenționale, din care 15 pentru depășirea limitei de viteză legală atât în localități cât și în afara acestora, în valoare de circa 10 300 de lei.

Ca măsură complementară s-au reținut 3 permise de conducere, din care două pentru depășirea limitei de viteză cu peste 50 km/h față de limita legală și unul pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului.

Exemple semnificative:

Doi conducători auto de 35, respectiv 22 de ani, primul din județul Suceava iar al doilea din comuna Racșa au fost filmați și înregistrați de aparatul radar, în localitatea Ciuperceni, în timp ce circulau cu viteza de 117 și 119 km/h, viteze cu mult peste limita legală admisă, astfel că în cazul amândurora s-a reținut permisul de conducere.

Tot în cursul zilei de ieri, 9 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au identificat în trafic, în municipiul Satu Mare, un tânăr, de 27 de ani, din Satu Mare, care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului. În cauză s-a ridicat permisul de conducere, în vederea suspendării.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *