Un troller potrivit vacanțelor

0
401
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Din fiecare plecare simt ca invat ceva nou. Prefer sa petrec toamna si respectiv iarna, in locurile calde ale planetei, in vacante prelungite alaturi de prieteni. Bineinteles ca daca stau un numar mai mare de zile, am nevoie de haine diverse. In plus, din fiecare locatie in care ajung, se intampla de fiecare data sa mai gasesc si alte obiecte vestimentare sau chiar de decor care sa fie pe gustul meu.
Am incercat sa ma abtin din a mai achizitiona ceva, insa uneori imi este destul de greu. Astfel, pe parcursul timpului, am tras concluzia ca am nevoie de o geanta de calatorie care sa imi vina in sprijin. Sa fie solida, insa totodata sa aiba un aspect placut in aceeasi masura in care este incapatoare. Mi-am facut vreme si am ales din variantele de trollere Old Angler pe cel care mi-a atras atentia in mod deosebit.

Il utilizez deja de cateva luni si sunt foarte multumita. Nu fac efortul sa il ridic sau sa il imping in mod deosebit si de fiecare data imi mai ramane si ceva spatiu in interior.
Se presupune ca mergem in vacante pentru a ne elibera de stres, pentru a ne pune mintea in ordine si pentru a face curat in multitudinea de ganduri care ne macina in mod curent. Astfel, am luat in calcul toate elementele care mi-ar putea distrage atentia, elemente care din neatentie ar putea sa imi strice dispozitia. Un troller de calitate este cu adevarat o piesa de baza indiferent de numarul de zile pe care il petreci in vacante. In cazul in care ai copii, datorita faptului ca exista spatiu in interior destul, Old Angler, prin toate variantele accesibile pe piata, permite sa pui si obiectele pustilor.
Cu o singura geanta de calatorie in care sa ai tot ce trebuie, modalitatea de miscare este una abila si sigura, comparativ cu existenta mai multor genti care sa nu isi faca practic treaba, genti care nu indeplinesc nevoile unei vacante reusite. Geanta de calatorie reprezinta un accesoriu foarte important, calatoreste cu tine in fiecare loc pe care inima ta il cere, iti poarta hainele, insa si visele. Alege cu incredere fix ceea ce iti place.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *