5 sisteme de management ce necesita certificari ISO

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Daca esti la inceput de drum in domeniul antreprenoriatului, cu siguranta ai aflat despre certificarile ISO care sunt necesare pentru ca firma ta sa indeplineasca toate conditiile legale pentru a functiona si furniza produse sau servicii clientilor. Nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu vei reusi sa gestionezi aceste activitati. Exista foarte multe agentii specializate care se ocupa cu oferirea de consultanta si expertiza cu privire la aceste certificari ISO.

Ceea ce trebuie sa stii inainte de a apela la o astfel de agentie sunt cele 5 sisteme principale de managament pentru afacerea ta care au nevoie de certificare ISO pentru a fi recunoscute. Iata care sunt:

Sistemul de management al calitatii

Sistemul de management al calitatii este unul dintre cele mai cunoscute. Se bazeaza in principal pe nevoile si cerintele clientului pentru ca acestuia sa i se ofere produse si servicii in normele legale. Alaturi de faptul ca acest sistem te ajuta sa iti cunosti mai bine contextul in care actioneaza afacerea ta, faci economie de bani si timp, oferi transparenta in procesele tale interne, iar organizatia ta va deveni mult mai organizata si disciplinata.

Sistemul de management al mediului

In toate activitatile pe care le desfasoara, organizatiile trebuie sa fie responsabile cu mediul inconjurator pentru ca generatiile viitoare sa poate beneficia in continuare de resursele naturale. Implementarea unui astfel de sistem te ajuta in evitarea amenzilor din partea Garzii de Mediu, in cresterea increderii clientilor si in scaderea costurilor, odata cu o gestionare eficienta a resurselor existente.

Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii ocupationale

Acest sistem este unul dintre cele mai importante pentru o afacere deoarece se concentreaza pe protectia si siguranta oferita angajatilor. Unul dintre cele mai importante aspecte este legat de crearea unui mediu de lucru lipsit de riscuri de accidentare sau imbolnavire.

Sistemul Calitatii in Laboratoarele de Incercari si Etalonari

Este un sistem aplicabil afacerilor care se incadreaza in aceasta categorie. Acest sistem iti va garanta tie si clientilor tai ca laboratorul functioneaza in cele mai bune conditii, este capabil sa produca rezultate de calitate care pot fi recunoscute de catre institutii specializate.

Sistemul de management privind securitatea informatiilor

Un alt sistem esential este cel cu privire la securitatea informatiilor. Acest sistem elimina riscurile daunelor care pot aparea in cazul in care informatiile confidentiale ale afacerii tale nu sunt protejate corespunzator. Pentru servicii complete si certificari ISO apeleaza cu incredere la serviciile agentiei Luminita Petrean.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *