Ioana Călin, cel mai bun designer din România. O poveste de viață care te învață ce înseamnă să lupți pentru visul tău

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ioana Călin a devenit în ultimii trei ani un personaj tot mai cunoscut și tot mai prezent pe micile ecrane, odată cu explozia carierei ei de creatoare de rochii de mireasă. Dacă la început renumele acesteia se limita la miresele cărora le-a adus zâmbetul pe buze cu rochiile create pentru ziua nunții, încetul cu încetul faima Ioanei Călin a crescut, fiind tot mai sclipitoare în ochii celor care analizează în atenție această piață a creatorilor de modă.
A venit o invitație la Bucharest Fashion Week, urmată îndeaproape un premiu pentru colecția prezentată, iar la scurt timp a venit și o invitație la New York Fashion Week, unde Ioana considera că a atins unul dintre cele mai înalte puncte alte carierei ei.
Dar se pare că pentru Ioana Călin acesta doar începutul unui drum lung pe care i-l oferă meseria pe care a ales-o și în care a ajuns să exceleze după multe sacrificii și un început extrem de greu.
Întăresc cele spuse de noi chiar cei care i-au oferit Ioanei săptămâna trecută premiul de „Cel mai bun designer de rochii de mireasă din România” în cadrul Galei Performanței și Excelenței.
„A fost foarte frumos la Gala! Înconjurată de atâtea valori și oameni talentați ai României, a fost chiar emoționant!E primul premiu pe care îl primesc la această gală! Când am fost invitată știam că sunt nominalizată pt un premiu, nu am întrebat prea multe, dar am acceptat invitația cu mare drag. Era o onoare și să particip la această gală!
Faptul că am fost premiată, alături de nume mari din România, îmi dă o mare satisfacție și un bun imbold pentru mai departe!”, a declarat Ioana Călin pentru ObiectivSM
Întreaga poveste a Ioanei Călin și a parcursului ei în lumea creatorilor de modă o puteți afla accesând linkul de mai jos:
http://obiectiv-sm.ro/2016/09/22/povestea-din-spatele-succesului-cum-a-ajuns-ioana-calin-sa-transforme-visele-femeilor-in-realitate-prin-creatiile-ei/

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *