Satu Mare a pierdut finala pentru titlul de „Capitala Tineretului din România”. Baia Mare ne-a luat fața

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Municipiul Satu Mare, prin organziația SamStudia și primăria Municipiului Satu Mare, a ajuns în finala concursului pentru titlul de „Capitala Tineretului din România”, o competiție care a avut la start câteva zeci de orașe. Se pare că proiectul tinerilor sătmăreni a fost unul apreciat, aceștia dorind să reconecteze tinerii cu orașul lor natal, prin evenimente sociale, culturale, artistice și alte acțiuni care să energizeze categoria de vârstă până în 30 de ani din Satu Mare.
Cu acest proiect, cei de la SamStudia au ajuns până în finala concursului, care a avut loc sâmbătă, la Bacău. În final titlul de Capitală a Tineretului din România a ajuns la vecinii de la Baia Mare.

„Nimeni nu a crezut că vom ajunge în finala Capitala Tineretului din România. Nu am reușit să câștigăm, deși am dat toată silința împreună cu SamStudia și ceilalți parteneri, cărora le mulțumim pentru implicare! Mulți ani de neglijență în domeniu nu se poate recupera în câteva luni … dar mergem mai departe, facem din Satu Mare un oraș orientat către tineri. Sincere felicitări Baia Mare!”, a afirmat Butka Gergo, unul dintre cei care i-a ajutat pe tineri cu acest proiect.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *