Mani Gyenes se pregătește de a opta participare la Dakar. Motocicleta lui a fost refăcută complet

0
542
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mani Gyenes e românul cel mai reprezentativ atunci când vine vorba de participări la Dakar. Acesta a făcut o tradiție din participarea la acest concurs la clasa moto și totodată este unul dintre concurenții cei mai constanți și priviți cu teamă de ceilalți concurenți, după parcursurile bune din anii anteriori, când Mani s-a clasat în primii 15 la linia de start.

Deși atunci când s-a întors de la a șaptea participare, la începutul anului, nu era convins dacă va mai participa din nou, se pare că Mani a găsit sponsorii necesari pentru a lua startul unui nou Dakar, în Ianuarie, de la Lima.

Motocicleta sa, primită cadou de la Consiliul Județean acum doi ani, a fost desfăcută complet și remontată, făcându-i-se în același timp și un upgrade la o serie de componente, pentru a fi mai competitivă.

„Intermotor Line Satu Mare (Szabi si Laci) imi pregatesc motocicleta de raliu pentru a 8-a mea participare la Dakar ce va incepe pe 6 ianuarie din Lima. Tot ei vor veni cu mine in America de Sud sa imi ofere asistenta.Motorul a fost facut de la A-Z schimbat vibrochen,piston,rulmenti ambielaj + tot ce era nevoie.”, informează Mani pe pagina sa de Facebook.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *