Investiție de 13 milioane de euro într-o comună din județ. Un investitor riscă totul

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Investițiile de milioane de euro au început să apară în ultimul timp și în mediul rural, nu doar în municipii, și făcute și de mediul de mediul de afaceri, nu doar de către autoritățile locale.

Un bun exemplu în acest sens este comuna Homoroade, unde un investitor privat intră în joc cu 13 milioane de euro. Nu este vorba de o fabrică sau o activitate de producție, ci una agricolă. Investitorul va cheltui acești bani pe o plantație de meri, mai exact 514 hectare de meri.

„Dupa ce v-am prezentat in ultima vreme , primele investitii majore in ” turism” si „culturi de afine” , derulate de investitori privati , in Comuna Homoroade , azi va prezint o noua investitie de mari dimensiuni , in „sectorul pomicol”.
Firma AROVIT ,specializata in producerea de conserve din fructe si legume , va replanta livada de meri de la Necopoi in suprafata de 514 hectare.Lucrarile de defrisare si plantare vor dura 3 ani iar costurile investitiei , se ridica la 13 milioane de euro !

Mult succes , AROVIT !”, scrie pe Facebook primarul Simon Ardelean.

Investiția va crea și locuri de muncă pentru oamenii din zonă, cel puțin sezoniere, la cules de mere, dar cel mai probabil firma va crea și o linie de procesare, acolo unde vor mai fi nevoie de câțiva angajați permanenți.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *