Consilierul județean către Primăria Satu Mare : „Facem parcări, facem piață modernă și pe urmă punem taxe.”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În urma anunțului primăriei municipiului Satu Mare că intenționează creșterea taxelor și impozitelor locale pentru locuințe și autoturisme cu 20%, precum și creșterea taxelor de parcare, consilierul județean Adrian Cozma a trimis presei un comunicat de presă în care își exprimă o poziție față de această decizie, comunicat pe care îl redăm integral:

„Intenția municipalității de a dubla taxa de parcare rezidențială pentru deținătorii de autoturisme mi se pare eronată și neinspirată. Pentru a avea rezultate bune în privința oricărui serviciu prestat, trebuie să oferi calitate, iar astăzi în Satu Mare parcările sunt puține, neîngrijite, nemodernizate. Principiul este universal valabil. Faci parcări, creezi condiții și pui taxe, iar taxele trebuie să reflecte serviciile pe care le prestezi, respectiv întreținere, curățenie, marcaje.

Nu cred că asta e modalitatea eficientă și corectă pentru a aduce bani la bugetul orașului, fără a mai discuta necesitatea. Sper ca majoritatea consilierilor să respingă propunerea primarului. Conducerea primăriei nici n-a prezentat lista de investiții pentru anul viitor dar e foarte sigură că trebuie să adune bani mulți de la cetățeni.

Am crezut că s-a depășit simplul statut de administrator și o să avem o conducere creatoare de resurse, dar se pare că nu e cazul. Să cheltui bani nu e tocmai un lucru complicat, de aceea eu sper că municipalitatea va iniția proiecte de dezvoltare care vor genera noi resurse pentru a realiza ceea ce ne dorim cu toții. Adică un municipiu curat, cu o piață agroalimentară modernă, cu străzi bune, școli de calitate și parcări.  ”, a precizat consilierul în comunicatul de presă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 thought on “Consilierul județean către Primăria Satu Mare : „Facem parcări, facem piață modernă și pe urmă punem taxe.”

  1. Adișor, nu mai bine întreținem mai întâi ceea ce avem și apoi construim ceva nou?
    Sau te deranjează că nu vei mai avea tichet gratuit de parcare?
    Dacă nu-ți permiți, spune și facem o chetă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *