Debut de amploare a celei de a patra ediții „O Cană de Fericire”. Moș Nicolae a împărțit cadouri tuturor copiilor prezenți

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deja un obicei, data de 5 Decembrie reprezintă pentru sătmăreni debutul evenimentului „O Cană de Fericire”, un eveniment caritabil, dar care în aceeași măsură are rolul de a însufleți orașul Satu Mare și a de aduna tinerii din oraș într-un loc unde să socializeze și să se simtă bine.

Prima zi a arătat organizatorilor și cât de așteptat a fost acest eveniment, zeci de persoane fiind prezente la Căsuța Rotaract încă de la primele minute ale deschiderii evenimentului, ca mai apoi numărul lor să crească la peste 100. Momentul cu cel mai numeros public a fost atunci când în mulțime a ajuns și Moș Nicolae, cu tolba plină de cadouri pentru toți copiii prezenți. Acesta a zăbovit preț de câteva zeci de minute în mulțime, și-a făcut poze cu doritorii și a ascultat colindele celor de la Ansamblul Cununița Năzdrăvană.

Vinul fiert pregătit după o rețetă specială, dar și ceaiul și ciocolata caldă au avut mare trecere în rândul sătmărenilor, care nu au ezitat să își ducă acasă și o cană personalizată special pentru acest eveniment.

Cei de la Rotaract își doresc ca și în acest an, în urma evenimentului, să direcționeze fondurile către Spitalul Județean Satu Mare, mai exact pentru achiziția de instrumentar la secția de chirurgie. Demersul lor este susținut și de parteneri, printre care cei de la Zeppelin Pub, care vor dona 1 leu din fiecare produs de cafea cumpărat în perioada sărbătorilor, dar și de cei de la Banca Transilvania, care vor suplimenta suma strânsă de Rotaract, pentru a face o achiziție mai consistentă de instrumentar. La toți aceștia se adaugă firme mari sau mici, din Satu Mare, care au susținut în diferite moduri realizarea acestui eveniment.

Evenimentul continuă până în 22 Decembrie, căsuța cu vin fiert deschizându-se în fiecare după masă la ora 18.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *