20% reducere la produsele Karcher, vineri, la deschiderea Karcher Center Satu Mare, pe strada Botizului

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cel mai mare retailer de produse marca Karcher din România, firma sătmăreană Supermarket Service, deschide la Satu Mare un centru Karcher. Deschiderea va avea loc vineri, 8 decembrie, pe strada Botizului nr24, de la ora 14.

Supermarket Service este o afacere de familie pornită de sătmăreni, care încă de la debut a reușit să intre pe podium în rețeaua Karcher. Firma sătmărenilor a fost premiată pentru cel mai bun debut în 2015, ca mai apoi, în 2016 să fie premiată pentru cele mai mari vânzări din România.

La inaugurarea Karcher Center Satu Mare sunt invitați să participe toți sătmărenii, fie că sunt posesori ai aparatelor de curățenie Karcher, fie că apreciază acest brand sau sunt curioși de produsele comercializate și dornici să intre în posesia unuia. În cadrul showroomului vor fi prezentate aparaturi de curățenie marca Karcher, atât pentru uz casnic cât și industrial, toate acestea fiind reduse cu 20% pentru cei care le vor achiziționa pe loc.

Astfel, cei interesați de marca Karcher, să afle mai multe despre acest brand sau chiar să achiziționeze un produs marca Karcher, sunt așteptați vineri la deschiderea Karcher Center Satu Mare, pe strada Botizului nr 24, de la ora 14.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *