Peste 1200 de câini au fost uciși la adăpostul de la Dara. Bihorenii vor să facă revoluție

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De curând adăpostul de câini de la Dara a fost din nou în prim plan, după ce un grup de bihoreni s-au deplasat la Dara pentru a-și recupera câinii ridicați de firma din Satu Mare din localitățile lor.

Doar că bihorenii nu s-au mulțumit doar cu a-și lua câinii lor acasă ci doresc să îi salveze pe toți și chiar să închidă adăpostul de la Dara, în condițiile în care sătmărenii sunt prea puțin interesați de acest subiect. Excepție fac cei de la FreeLife, care salvează câini de la adăpostul de la Dara în limita posibilităților.

Grupul din Bihor a făcut și o adresă la Primăria Satu Mare pentru a afla mai multe despre modul în care funcționează cei de la Dara, astfel că au fost ieșit la suprafață detalii care până acum nu au fost cunoscute în spațiul public.

Conform răspunsului dat de primărie solicitării celor din Bihor, rezultă că la Dara și-au găsit sfârșitul un numpr de 1200 de câini, în ultimii trei ani, animale care au fost culese de pe străzi din diverse localități iar pentru că nu au fost revendicate în 7 zile, ele au fost ucise.

Aceste adăpost a „înghițit” și o sumă importantă de bani în ultimii trei ani, respectiv 472.000 lei, bani despre care există suspiciuni că ar fi fost deturnați, în sensul în care cei de la adăpost ar fi luat bani pentru câinii adunați de pe străzi, i-ar fi declarat eutanasiați și pe urma i-ar fi eliberat doar pentru a-i prinde din nou și a lua alți bani.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *