Toate problemele tale cu curățenia au o rezolvare acum, la Karcher Center Satu Mare. Deschidere oficială cu zeci de invitați

0
2952
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La Satu Mare s-a deschis în acest sfârșit de săptămână primul Karcher Center din județ, un magazin modern cu soluții pentru toate problemele legate de curățenie, începând de la curățenia casnică până la cea industrială sau de pe șantier. Acesta își are sediul pe strada Botizului, nr 24.

Karcher Center Satu Mare are în spate o firmă de familie lansată de Claudiu Ardelean în urmă cu 10 ani, afacere care a crescut și care din 2015 a intrat în rețeaua de distribuire a produselor Karcher ca și contract direct. După ce în 2016 Supermarket Service a obținut premiul I pentru cele mai multe vânzări raportate la cifra de afaceri, anul 2017 a însemnat pentru ei deschiderea Karcher Center la Satu Mare.

„Este un eveniment deosebit pentru noi și pentru Satu Mare pentru că deschide un magazin complet din punct de vedere Karcher. Aici în prima fază am avut un magazin mai micuț, ulterior datorită dezvoltării extraordinare pe care am avut-o, pe care nu ne-a prognozat-o nimeni, ne-am mărit și mai mult și în 2015, după ce am semnat cu Karcher România am ajuns să fim premiați pentru cel mai bun debut. Ulterior în 2016 am ajuns pe locul I în România ca fiind cel mai mare dealer Karcher, cu cel mai mare volum de vânzări”, a afirmat Claudiu Ardelean, managerul Suprmarket Service.

„Satu Mare oferă potențial din ce în ce mai ridicat, de aceea se justifică pe deplin prezența unui Karcher Center local. De astăzi în Satu Mare Karcher Center Supermarket Service Satu Mare va face cu siguranță diferența. Karcher are peste 80 de ani de experiență în acest domeniu. Este numărul unu mondial în producția de echipamente de curățare și deține 2300 de tipuri de produse diferite, de uz casnic, profesional sau industrial.”, a afirmat directorul Karcher România.

La deschiderea Karcher Center Satu Mare clienții au avut ocazia să cumpere orice produs, soluție sau accesoriu Karcher cu o reducere de 20%, iar clienții nu au ezitat să se prezinte la casa de marcat chiar în timpul discursurilor oficiale de deschidere.

Prezența la eveniment a fost una numeroasă, fiind prezenți atât foști clienți ai Supermarket Service, cât și oameni care prin prisma activității lor pot fi interesați de produsele Karcher, de la primari, la oameni care activeaza în domeniul transporturilor și al construcțiilor, cât și alți oameni de afaceri.

„Pe mine mă bucură că este cineva pe locul I în România și este din Satu Mare. Toți îl știm pe Claudiu și știm că el a obținut acest loc I prin muncă prin devotament și împărțind în mod rațional energia, dar nu a făcut-o singur, eu aș felicita și familia dânsului. Probabil de multe ori întâlniri de familie s-au petrecut în această încăpere. Este foarte bine că pe provocările lansate de secolul XXI avem un punct de reper în județul Satu Mare și poate fi un exemplu pentru mulți alți tineri antreprinzători. ”, a afirmat și președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

Deschiderea nu a fost lipsită nici de surprize, cei de la Karcher Center Satu Mare având cadouri pentru cei care au îndrăznit să își exprime curiozitățile cu privire la produsele Karcher sau la modul în care pot scăpa de murdăria din casa. Aceștia au fost premiați cu șampanie și cu produse Karcher.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ