Cât de inventivi sunt cerșetorii din Satu Mare, pentru a obține mai mulți bani. Ce e în neregulă la poza aceasta?

0
2185
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Fotograful sătmărean Zichor Eduard a realizat o fotografie care arată cât de inventivi sunt cerșetorii când vine vorba de a obține mila publică și implicit câțiva bani.

Acesta a surprins în cadrul unui eveniment o cerșetoare cu un copil în brațe, care se plimba printre nuntașii ieșiți la țigară. Până aici nimic ciudat pentru peisajul din Satu Mare, dar o privire mai atentă asupra pozei dezvăluie faptul că de fapt cerșetoarea nu avea un copil în brațe, ci o păpușă.

Cel mai probabil șmecheria ei a stârnit compasiunea multor sătmăreni față de bebeluș, ceea ce i-a adus femeii și ceva bani din partea acestora.

În Satu Mare s-a lansat o campanie anticerșetorie, prin panouri la semafoare prin care se cere ca acești cerșetori să nu fie încurajați prin oferirea de bani și chiar un local de pe Corso a postat un anunț pe ușa de la intrare prin care îi îndeamnă pe clienți să nu ofere bani cerșetorilor, pentru că prin acest gest nu fac altceva decât să îi încurajeze.

Cu toate acestea numărul cerșetorilor de pe străzile din oraș este unul mare, poate aceștia fiind mai puțini vizibili în ultimele zile, odată cu venirea ploilor și a sezonului rece, dar cu siguranță ei vor reveni în număr mare de îndată ce se redeschid terasele.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ