De unde și la ce preț poți cumpăra brad în Satu Mare

0
3074
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A rămas ceva mai mult de o săptămână până în ajunul Crăciunului, iar achiziția unui brad este în topul priorităților oamenilor în această săptămână. Asta pentru cei care nu au împodobit deja bradul de pe la Sfântul Nicolae și ajung să se plictisească de el până la Crăciun.

Oferta de brazi este destul de vastă în municipiul Satu Mare. Piețele din oraș și zonele adiancente sunt pline de brazi, atât de molid cât și de brazi argintii, mult mai „arătoși” și mai stufoși. O vizită într-o piață din municipiul Satu Mare deschide o perspectivă largă despre prețurile brazilor.

Un molid, mai sărac în crengi poate fi achiziționat cu prețuri începând de la 30 lei și pot ajunge până la 60-70 lei. La brazii argintii prețurile sar de 70 de lei și pot trece bine de 100-120 lei, în funcție de cât de „bogat” este bradul.

Tot aici se găsește și varianta bradului în ghicevi, care mai apoi să fie plantat în curte, brad ce se găsește în general la prețuri ce ating sau depășesc suma de 100 lei.

Pentru cei care consideră că pot fi înșelați la piată, pot căuta un brad de Crăciun în supermarketul Auchan, unde se comercializează brazi argintii cu prețuri de până în 80 lei și unde brazii au un aspect plăcut.

Mai există varianta brazilor artificiali, tot mai agreată de sătmăreni, dat fiind faptul că un astfel de brad rezistă peste ani. În cazul acestora prețurile încep de la câțuva zeci de lei și pot ajunge la 200 lei, dacă vorbim de un brad artificial care are încorporată și instalația de Crăciun.

La toate acestea se adaugă costul ornamentelor de Crăciun, iar cei care nu le au din anii anteriori sau doresc o schimbare radicală a aspectului bradului în acest an, trebuie să se pregătească să scoate din buzunare de la câțiva zeci de lei până pe la 150 lei, în funcție de cât de încărcat este bradul lor.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ