Un angajat Florisal i-a restituit actele femeii prădate în Micro 15. Le-a găsit în gunoi, la piață

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vineri seara o femeie a fost lăsată fără geantă, sustrasă de hoți din mașina pe care o parcase în apropiere de spital. Aceasta era ascunsă sub scaun și nu era la vedere, dar cu toate acestea, oamenii fărădelegii nu au ezitat să îi spargă mașina și să îi caute bunurile. Femeii i-a fost sustrasă poseța, cu toate actele pe care le avea precum și telefonul și o sump de bani.

La doar o zi de la furt, femeia a avut o surpriză plăcută, o parte din actele ei fiind găsite de un angajat Florisal, într-un coș de gunoi de lângă piața din Micro 15.

„Dragi prieteni,astazi un domn de la Florisal mi-a adus poseta furata cu o parte din actele care se aflau in ea : buletinul,permisul de conducere si cardurile de la banci.Poseta a fost gasita la P-ta Somes intr-un tomberon.Am mai avut si alte acte dar acelea nu sunt de gasit : certificatul de inmatriculare al masinii,asigurarea obligatorie,niste contracte.Oricum sunt foarte recunoscatoare si pentru acestea.”, a postat pe Facebook Alena Ignătescu.

Angajatul e demn de tot respectul sătmărenilor, cei care restituie acte găsite fiind destul de puțini, majoritatea oamenilor fiind lipsiți de simț civic, cu toții evitând astfel de situații pentru a nu intra în problemele altora.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *