E-Lase LHR ELOS,Tehnologie nouă de epilare definitivă laser la Pearl Beauty Center Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Acum, în Satu Mare, găsești cea mai eficientă tehnologie de epilare definitivă laser! Aparatul de epilare definită cu laser E-Lase este produs de Syneron Candela și reprezintă cel mai performant aparat disponibil în oferta pentru România. Astfel de aparatură performantă nu mai poate fi întâlnită în nici un salon de înfrumusețare din țară, beneficiind de ea doar clinicile private.

“Aparatul de epilare definitivă eLase produs de Syneron Candela este cel mai performant aparat de epilare cu laser din oferta BeautyOne. Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare deține singurul aparat existent în acest moment la noi în țară. Salonul a achizionat și alte aparate de ultimă generație, cum ar fi Eximia HR 77 Platinum pentru remodelare corporală sau FaceLift PRO pentru lifting facial. Mă bucur să văd că sătmarenii vor beneficia de cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele de înfrumusețare.” Sebastian Oprean, reprezentant BeautyOne.

Poți găsi acest aparat exclusiv la Satu Mare la Pearl Beauty Center!

Prin folosirea lui ai următoarele avantaje: pielea va fi mai fină și mai frumoasă, tratamentul se face destul de repede, nu rămân pete roșii, nu apare senzație de durere, rezultatele sunt vizibile chiar după primul tratament.

De ce este bine să alegi acest salon?

Un lucru este sigur: Salonul Pearl Beauty Center este unul profesional, va oferi servicii de calitate înaltă, este unul dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare din județul Satu Mare. Salonul se află într-o locație deosebit de primitoare, frumoasă și elegantă, pe strada Avram Iancu 58 din orașul nostru, iar personalul este amabil, foarte bine pregătit pentru realizarea tratamentelor cu aparatele de ultimă generație.

Alege acest salon pentru a face și tratamente de slăbire profesionale, de lifting facial și de remodelare corporală, de reducere a stratului de grăsime, a aspectului de coajă de portocală, pentru a spune ,,Adioˮ ridurilor de expresie, cicatricilor lăsate de acnee, vărsat de vânt și petelor pigmentare.

Alte aspecte importante!

Pentru cei interesați să afle mai multe și care, poate chiar și-ar dori să se programeze online la salon, am deschis și blogul un blog.  Acolo poți afla totul despre aparatele folosite, despre prețuri, reduceri substanțiale și oferte avantajoase, cadouri în vouchere și alte informații despre realizarea tratamentelor.

Vă invităm și pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro/ pentru mai multe informații despre salon și sfaturi utile cu privire la tratamentele care folosesc tehnologii de ultimă generație.

La Pearl Beauty Center ai beneficii extraordinare:

  • Faci tratamente care sunt super-eficiente, cu cele mai performante aparate destinate saloanelor de înfrumusețare.

  • În urma tratamentelor slăbești rapid, ai pielea mai frumoasă, tenul mai tânăr și scapi de părul nedorit de pe picioare și alte zone ale corpului, pentru o perioadă îndelungată de timp.

  • Prima consultație la salon este gratuită.

  • Primești gratuit sfaturi de nutriție de la specialiștii noștri pentru a slăbi eficient, în scurt timp, fără a-ți afecta sănătatea organismului.

  • Vei primi o ședință de tratament gratuită la abonamentul de minim 6 ședințe

  • Ți se oferă 2 săptămâni de acces la sala de fitness

  • Vei primi 60 de minute de personal training gratuit, doar la început.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi!

Așteptăm cu interes mesajele tale pe email, pe blog sau pe pagina de Facebook!

Te învităm să ne vizitezi la salon!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *