În curând în Satu Mare cel mai mare magazin de produse bio, raw, vegan

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Alimentația sănătoasă este esențială pentru organism. Acest lucru a fost demonstrat în nenumărate rânduri de specialiștii în nutriție, de cercetătorii în domeniul medical. Mai mult decât atât, există consultanți în nutriție care susțin demonstrații culinare și care promovează pe plan internațional stilul de viață sănătos. Acest lucru ne dorim și noi prin deschiderea magazinului Bunica Geta în Satu Mare!

La acest magazin veși găsi doar produse naturale, tradiționale, eco, bio, raw, vegan și plafar.

Vom deschide magazinul Bunica Geta la începutul anului 2018, undeva în februarie și vom anunța data exactă la final de ianuarie. După deschiderea magazinului promitem să depunem toate eforturile să dăm drumul și la site. Urmăriți pagina Bunica Geta de pe Facebook pentru mai multe sfaturi utile despre sănătate și informații despre produsele noastre.

Cui se adresează produsele bio, raw, vegan de la Bunica Geta?

Produsele naturale, raw, vegan sunt destinate adulților dar și copiilor. Există numeroase rețete raw și vegane care sunt excelente pentru menținerea sănătății copiilor, dar și pentru părinții acestora. A fi părinte nu este tocmai simplu, mai ales când ne referim la grija față de alimentația și sănătatea copilului. Specialiștii consideră esențial ca hrana copiilor să fie de calitate deoarece aceasta este o bază de pornire a obiceiurilor alimentare și a înțelegerii în timp a împortanței stilului de viață sănătos. Alimentele raw și vegan pot face parte din alimentația oamenilor încă din perioada copilăriei acestora. Multe dintre aceste alimente naturale sunt bune pentru copii și chiar pentru cei foarte mici care au câteva luni.

Mare atenție la ce alimente oferiți copiilor dvs! Evitați zahărul alb, bomboanele colorate, jeleurile, preparatele grase, sucurile acidulate, carnea procesată, mâncarea gen fast-food, semipreparată, cerealele expandate, condimentele, băuturile energizante, produsele bogate în cacao și alte produse nesănătoase care se găsesc în diferite magazine alimentare.

La Bunica Geta poți fi sigur că produsele sunt naturale și promovează sănătatea. Vino și te convinge singur! Vei fi uimit! Calitatea produselor este extraordinar de bună, iar diversitatea sortimentelor este foarte mare. Aici poți găsi tot felul de alimente bio, raw, vegan și poți fi ajutat de personal calificat să iei decizii. Sunt și produse plafar (ceaiuri, suplimente alimentare) și produse tradiționale (lactate, brânzeturi, mezeluri) aduse direct de la producătorii locali din zona noastră.

Descoperă avantajele alimentelor raw, vegan la Bunica Geta!

La magazinul Bunica Geta produsele sunt de încredere, au certificat care atestă mediul eco din care provin. Sunt naturale, sănătoase, promovează un stil de viață plin de vigoare și bună dispoziție.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *