Adrian Cozma despre situația de la Spitalul Județean „Nu e cazul de negocieri politice”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

„În aceste zile am reușit să adun mai multe informații, să am aproape toate datele necesare ce țin de funcționarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. De multe ori informațiile primite în rețeaua administrative sunt insuficiente pentru a înțelege ceea ce se întâmplă efectiv pe întregul an. Ținând cont că ședința aprobării bugetului Consiliului Județean va avea loc curând, am ținut să vin cu câteva propuneri clare pentru îmbunătățirea actului medical din județ. Sigur că banii nu o să acopere toate dotările de care au nevoie instituțiile de profil, așa că împreună cu colegii consilieri și executivul sper să găsim cele mai bune soluții. Am întocmit o listă pe care o voi prezenta colegilor consilieri județeni. M-am consultat cu personal de specialitate, cu o parte a conducerii spitalului și sper că suntem pe drumul cel bun.

Funcționarea în condiții optime a Spitalului Județean de Urgente Satu Mare este obligatorie. Nu cred că putem amâna dotarea secțiilor cu ce este necesar, fie că vorbim de aparat RMN performant, de monitor pentru funcții vitale la secția de ginecologie-obstetrică, mese pentru consultaţii sau dotări pentru chirurgia plastică şi oncologie. De asemena reablitarea de urgenţă a secţiei de neurologie.

Nu cred că e cazul de negocieri politice sau să ne convingem unii pe alții că este nevoie de o susținere a achiziționării unor aparate absolut necesare. E valabil și pentru igienizarea și amenajarea unor spații din diferite secții și poate chiar realizarea unora noi pentru îngrijiri paleative. Lista completă o voi prezenta în comisia de specialitate, iar dacă acele propuneri se vor suprapune cu ceea ce a gândit conducerea CJ Satu Mare, atunci va fi mult mai ușor și mai lucrativ.”, este comunicatul de presă remis de Adrian Cozma cu privire la necesitățile Spitalului Județean.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *