Cel mai bun local pentru majorate, unde părinții să nu se uite cum se distrează tinerii

0
1943
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Majorate mixte, atât cu colegii și prietenii, cât și cu rudele, sunt tot mai dese în ziua de astăzi. Tinerii nu se arată neapărat incomodați să împartă ringul de dans cu cei mai în vârstă, dar sunt puțini timorați când vine vorba de a consuma alcool și de a socializa așa cum sunt ei obișnuiți în mediul lor.

Localurile care pun la dispoziție două încăperi distincte, dar unite, sunt cele mai propice și cele mai căutate pentru majorate. Unul dintre cele mai recomandate în acest sens este restaurantul Yago, care dispune de o sală mare și una mai mică pentru evenimente, unite printre ele doar de o ușă culisantă, care poate servi excelent acestui tip de eveniment.

Tinerii, de obicei mai numeroși la astfel de evenimente, pot ocupa sala mare, cu o capacitate de aproximativ 80 de locuri, pe când rudele pot fi servite în sala mai mică, cu o capacitate de aproximativ 35 de persoane, iar momentele de dans au loc pe ringul din sala mare. Important este că sala mică are o ieșire separată afară, pentru fumători, astfel încât aceștia nu îi vor deranja pe tineri pentru fiecare țigară.

Prețurile meniurilor sunt de asemenea unele care nu mai pot fi întâlnire în alte localuri, conducerea restaurantului Yago abordând meniuri la prețuri extrem de accesibile.

Dacă și tu ești în căutarea unui local pentru o petrecere de majorat, ia legătura cu cei de la Yago pentru a face o rezervare – tel:0749 479 691

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ