Poliția rutieră și RAR „au tăiat în carne vie” pe drumurile din județ. Zei de șoferi amendați

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O acţiune care a vizat verificarea stării tehnice a autovehiculelor care circulă pe drumurile publice a fost organizată ieri, 9 ianuarie a.c., pe raza localităților Botiz și Agriș de către polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român Satu Mare.

În cadrul acțiunii poliţiştii au aplicat 23 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 4 930 de lei. Ca măsură complementară aceștia au dispus ridicare a două certificate de înmatriculare pentru anvelope uzate și pentru montarea de lumini de altă intensitate.

De asemenea, și polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au organizat la data de 9 ianuarie a.c., o acțiune pe linia neacordării priorității de trecere pietonilor, ocazie cu care au fost suspendate 5 permise de conducere și au fost aplicate în jur de 20 de contravenții, având o valoare de peste 2 700 de lei.

Iar polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au acționat pe drumul național 19 pe linia nerespectării regimului de viteză de către conducătorii auto, în urma căreia au aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 1 4715 de lei.

Totodată au dispus măsura reținerii permisului de conducere în 6 cazuri, 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză maxim admis, acesta fiind depășit cu peste 50 km/h, unul pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și unul pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *