Aflată în vacanță parlamentară, deputatul PSD Ioana Bran, continuă întâlnirile cu cetățenii la birourile din teritoriu

0
675
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pentru aleșii români vacanța parlamentară nu s-a încheiat încă, dar acest lucru nu însemnă că toți aceștia se află în concedii exotice.

Deputatul PSD Satu Mare Ioana Bran își petrece vacanța acasă, la Satu Mare, între cetățeni.

Pentru a se întoarce la București cu mai multă energie și determinare pentru a munci, Ioana Bran se află în această perioadă în teritoriu, călătorind între cele trei birouri parlamentare, pentru a se întâlni cu cetățenii pe care îi reprezintă.

Deputatul Ioana Bran este prezentă la birourile parlamentare din Medieșul Aurit, Satu Mare și Tășnad, acolo unde se întâlnește cu locuitorii din zonă pentru a afla de la ei cu ce probleme se mai confruntă, ce soluții văd aceștia pentru situațiile care nu le sunt pe plac și tot împreună găsesc o formă finală de rezolvare a problemei care să fie pusă sub forma unei propuneri de inițiativă legislativă.

Un bun exemplu în acest sens este legea cu privire la subvenționarea cultivatorilor de goji, inițiată de deputatul PSD Satu Mare Ioana Bran, ca urmare a unei întâlniri cu cel mai mare cultivator de goji din țară, aflat la Halmeu.

Locuitorii din localitățile unde deputatul are cabinet parlamentar, dar și din localitățile limitrofe, sunt așteptați să se adreseze acesteia conform orarului prezentat la cabinet.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ