Ai auzit că se deschide Pearl Beauty Center? Are tehnologii de ultimă generație

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Doar la Pearl Beauty Center poți găsi cele mai performante aparate de remodelare corporală, slăbire profesională și epilare definitivă laser!

Deschidem la începutul lunii februarie 2018! Data exactă o vom anunța încă din luna ianuarie.

Vă invităm să ne urmăriți și pagina de Facebook – https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro/, pentru că acolo vă vom ține la curent cu tot ceea ce facem, cu toate avantajele pe care le oferim – vouchere, reduceri de preț, gratuități – dar și informații despre aparatele noastre care îmbină tehnologii de ultimă generație.

Pentru a vă informa în detaliu cu privire la tratamentele pe care vi le oferim la salon am deschis și un blog www.pearlbeauty.ro unde aveți posibilitatea de a face programări online în fiecare zi din săptămână și de asemenea de a afla prețurile pentru toate ședințele de terapie.

Unde se află acest salon?

Salonul Pearl Beauty Center se găsește într-o locație frumoasă, curată, elegantă de pe strada Avram Iancu 58 din orașul nostru. Este cel mai bun salon de înfrumusețare din județul Satu Mare.

Vă invităm să ne vizitați! Vă asigurăm că atmosfera la salon este primitoare, personalul este amabil și foarte bine pregătit, vă va răspunde la toate întrebările pe care le aveți și vă va oferi sfaturi de nutriție pe care le puteți folosi pentru a reuși să slăbiți fără a vă afecta sănătatea.

La Pearl Beauty Center puteți avea avantaje foarte mari:

  • prima consultație este gratis

  • la început, 2 săptămâni sunt gratuite la una dintre cele mai bune săli de fitness din orașul nostru, la care se adaugă și o oră de personal training

  • se acordă reduceri pentru clienții fideli

  • se oferă cadou un voucher de 100 Lei la orice tratament de remodelare corporală

  • în plus, doar la noi o ședință de tratament este gratuită la abonamentul de minim 6 ședințe.

Toate tratamentele de la salon sunt super-eficiente, non-invazive și nedureroase.

Salonul nostru este ideal pentru orice femeie care vrea să facă tratamente de înfrumusețare de calitate înaltă. Indiferent ce probleme ale pielii are (pete pigmentare, cicatrice, riduri fine, riduri de expresie, vergeturi, acumulări de țesut adipos care este inestetic, ten obosit, lipsit de fermitate) la noi la salon există soluții pentru toate. Vino la Pearl Beauty Center pentru a transforma visul tău cel mare în realitate – acela de a deveni suplă, tânără și frumoasă!

Dacă vrei să beneficiezi de avantajele oferite de astfel de tratamente nu rămâne decât să faci o vizită la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare și să experimentezi una dintre variantele oferite de specialiștii noștri, măcar printr-o singură ședință de terapie. Vei fi uimită de rezultate! Așteptăm vizita ta!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *