Demersul taximetriștilor de a ridica prețul, împiedicat din interior. Un taximetrist și-a pierdut locul de muncă în acest „război”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Taximetriștii sătmăreni se luptă, se pare că și la propriu și la figurat, pentru a putea ridica prețurile curselor de la 2,2 lei/km la 3 lei/km. Doar că această luptă nu este una cu cineva din afară care îi oprește ci chiar una internă.

Se pare că nu toți cei angrenați în fenomenul taximetriei sunt de acord cu aceste măriri de prețuri. Patronul uneia dintre firmele de taximetrie refuză să țină isonul angajaților și se opune creșterii prețurilor.

Fără o decizie unitară din partea tuturor taximetriștilor și firmelor acest lucru nu se dorește să se realizeze, pentru că pe piață ar exista două prețuri distincte, ceea ce ar face ca populația să caute în mod expres firma de taxiuri cu preț mai mic. Acest lucru ar duce spre faliment taximetriștii care ar practica prețul mai mare.

Războiul creșterii prețului pe cursă se dă acum între taximetriști și patronul uneia dintre firme și se pare că face și primele victime. Un taximetrist a fost dat afară după ce și-a criticat șeful.

„In urma postării mele de seara trecută pt mine au apărut consecințele si răspunsurile in cursul zilei de azi . Pe motivul ca am refuzat ștergerea postării , am refuzat sa îmi acord scuzele si „sa revin cu mesaje de lauda si ridicare in slava ” , contractul meu de colaborare a fost reziliat la ordin .
Am acceptat cu ft mult calm si am plecat cu capul sus . Probabil sant condamnat de unii si aparat de alții dar……….am rămas „om” . Pt unii nu exista traducere pentru acest cuvânt ”, afirmă taximetristul pe pagina de Facebook dedicată celor angrenați în această meserie.

La rândul său, patronul în cauză a adus apelative grele celor care lucrează pe mașinile de taxi, pe care i-a numit „jucători la păcănele” și „nespălați”, ceea ce i-a stârnit mai rău pe anhajați împotriva șefului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *