Taximetriștii se acuză între ei că au dat în spate în demersul de a crește tarifele

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De două săptămâni ceea ce se întâmplă în taximetria din Satu Mare ține „prima pagină” în oraș. Demersul taximetriștilor de a crește tarifele a început lent și muribund și tot așa se termină.

Punctul culminant al acțiunii lor l-a reprezentat un protest, în care peste 100 de taximetriști s-au întâlnit sub podul Golescu pentru a strânge semnături, ca mai apoi să meargă în coloană spre unul din patronii firmelor de taximetrie pentru a-i cere susținerea.

Doar că refuzul de a mări tarifele, al patronului de taxi, i-a decimat pe taximetriști, care se pare că acum sunt și mai puțini care mai luptă pentru cererea lor, cea de a mări tarifele.

„DECI COLEGI(care ma considerati inca coleg)IMI CER MI DE SCUZE DACA V-AM JIGNIT CU CEVA CHIAR NU A FOST CU INTENTIE. RECUNOSC NU M-AM EXPRIMAT EU BINE IN CEEA CE SIMT EU ACUMA. AM AVUT O CADERE NERVOASA SUNT TERMINAT PSIHIC DAR IMI REVIN. SUNT FFFF SUPARAT CA DIN CEI 100-150 DE COLEGI CARE AM FOST DUMINICA SI AM FACUT PROTEST PT MAJORAREA TARIFELOR AU MAI RAMAS 5-6COLEGI CARE MAI SUNT LANGA MINE SI LUPTAM IMPREUNA PT O CAUZA”, afirmă Adrian Popa, cel care și-a asumat rolul de conducător al acțiunii de mărire a tarifelor.

Nu mai departe de ziua de joi, un taximetrist și-a pierdut locul de muncă, după ce a îndrăznit să își critice șeful pe Facebook cu privire la refuzul acestuia de a mări tarifele curselor.

Demersul taximetriștilor se pare că se apropie de final, dar nu finalul dorit de aceștia, ci unul care nu schimbă cu nimic situația.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *