14 oameni nimeriți întâmplător la același local, la cafea, au făcut un gest de milioane! Și-au donat banii pentru viitoarele cafele copiilor abandonați în maternități

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Fie până acum astfel de gesturi nu au fost publice, fie sătmărenii au devenit tot mai sensibili și mai atenți la nevoile celor din jur. Asta pentru că cea mai nouă poveste de acest gen ne arată 14 oameni, aflați întâmplător cu toții în același local la cafea, care au renunțat la banii pentru alte cafele și țigări și i-au donat pentru copiii abandonați în maternități.

„14 oameni, stateau la un BAR DE CARTIER, si povesteau. Nu stiu cum, si prin ce minune, unul dintre ei,povesteste de faptul ca exista cineva care incearca sa stranga niste bani pentru a ajuta copii abandonati la materintatea din Satu Mare si Tasnad.
La care, oamenii de acolo, au pus mana de la mana, si in cateva minute, s-au adunat 665 de lei!!!
Oameni simpli, dar cu suflet cat un munte! ”, afirmă o sătmăreancă pe pagina sa de Facebook, chiar persoana care s-a ocupat de achiziția lucrurilor pentru cei mici. 

Persoana în cauză, care s-a ocupat de achiziție face parte dintr-un grup care nu se află la prima donație către maternitățile din Satu Mare și Tășnad, dar de fiecare dată a ținut ca povestea lor să rămână anonimă. Până acum, când povestea a fost mult prea frumoasă și exemplul mult prea puternic pentru a nu fi dat și altora.

Din cei 665 de lei s-au achiziționat două cântare digitale, cinci tensiometre și 10 termometre digitale.

„Nu pot decat sa va multumesc in numele micutilor, si sa va garantez ca toate obiectele au fost predate la spital, iar maine dimineata la prima ora, vor fi distribuite pe sectia de neo natologie si pediatrie la Satu Mare.”, continuă mesajul sătmărencei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *