Începe săptămâna cu cea mai bună ofertă pentru mesele tale de prânz

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mesele de prânz sunt extrem de importante pentru orice persoane care are un loc de muncă la birou sau care se plimbă toată ziua. Acestea reprezintă momentele de pauză și de schimbare a locului în care își petrece toata ziua,d ar este și un răgaz în care poți socializa sau poți vorbi cu familia.

Dar nici una din aceste activități nu e completă dacă nu e însoțită de o masă sănătoasă și gustoasă, astfel că cei de la Restaurant Promena au lansat cea mai bună ofertă pentru mesele tale de prânz.

Meniul zilei, la alegere din cele două feluri principale și două ciorbe, este la doar 12 lei, cel mai bun preț pe care îl poți întâlni în oraș.

Mai apoi restaurantul a lansat o serie de oferte de neegalet și de nerefuzat, în special pentru cei care au de organizat la muncă o mică petrecere sau au de dat o masă colegilor, cu o ocazie specială. Platourile, salatele și puiul întreg rotisat au prețuri imbatabile și un gust desăvârșit, confirmat de miile de persoane care au comandat aceste produse în ultimii ani.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *