PNL vrea să îl dea afară din partid pe consilierul Adrian Cozma pentru că critică prea mult conducerea UDMR a primăriei

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cosilierul județean PNL Satu Mare, Adrian Cozma a remis presei un comunicat de presă cu privire la întâlnirea membrilor PNL Satu Mare, întâlnire care avea ca scop excluderea din partid a lui Adrian Cozma.

Redăm în continuare comunicatul de presă al acestuia.

„Biroul Județean al PNL s-a reunit (în jur de18 din 45 prezența) pentru a discuta problemele importante de la început de an. Cel mai important punct pe ordinea de zi a fost discutarea excluderii mele din partid. Motivul e același-delictul de opinie. Adică n-am drept la exprimare.

Eu știam că suntem liberali, nu socialiști.

N-am voie să critic activitatea primarului şi a UDMR. Cum “toate merg ca pe roate”, e grav să atragi atenția că lucrurile nu merg în “direcția bună”.

După părerea unora eu trebuie să mă îndrept.

La şedință a fost adus un proiector pentru a arăta mai concludent „ieşirile” mele, însă unii au atras atenția că declarațiile mele sunt din campania electorală din 2016, aşa că şedința a fost închisă.

Voi spune foarte direct fiecare neregulă din oraş, din județ, indiferent că este condus de UDMR (aşa cum e astăzi) sau de altcineva. Sunt membru al comunității şi sunt dator față de toți (români şi maghiari) ceilalți sătmăreni să spun şi să fac tot ceea ce depinde de mine pentru binele comunității. Şi asta voi face în continuare.

Să aveți un sfârşit de săptămână cât mai plăcut.”, se arată în comunicat

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *