Cauți un loc de muncă unde să fii respectat și apreciat? Woco PSC Rom te primește în echipă

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tot mai multă lume adoptă ideea conform căreia locul de muncă nu înseamnă doar acumularea de bani cu orice scop, ci și un mediu plăcut unde să muncești cu drag, sp ți se aprecieze efortul și să fii respectat.

Conform ultimelor studii realizate la nivel național, numărul celor care ar fi dispuși chiar să accepte un salar mai mic pentru mai multe respect și recunoaștere din partea angajatorilor este tot mai mare.

Woco PSC Rom este una dintre firmele care își respectă angajații, atât la nivel de relații umane conducere-angajat, cât și la nivel de beneficii asumate în favoarea angajatului.

Orice efort suplimentar este recunoscut, o dată prin plata orelor suplimentare, dar și prin bonusuri de productivitate, astfel încât salariul reflectă în mod obiectiv și real efortul fiecărui angajat.

Pe lângă acestea, pauzele sunt respectate, ba mai mult la dispoziția angajaților este pusă o sală de mese, iar pentru a compensa neoferirea unei mese calde la muncă, firma oferă tichete de 15 lei pentru fiecare zi lucrată. Și concediile sunt respectate și oferite la cererea angajaților, iar pentru că angajații sunt cei mai importanți oameni din firmă, ei primesc și al 13-lea salariu.

Benefiiile celor care aleg să se alăture echipei Woo PSC Rom nu se opresc aici, putând fi menționate în continuare bonusuri pentru cei care aduc un prieten sau o rudă în echipă, precum și pentru cei care fac recomandări menite să aducă îmbunătățiri mediului de lucru.

Cei interesați pot afla mai multe detalii și pot fi programați la un interviu sunând la numărul de telefon:0261805220, de luni până vineri

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *