Sătmăreanul Mircea Spătar le-a vândut în 2017 sătmărenilor și băimărenilor, prin agenția Paralela45, vacanțe de peste 1,5 milioane de euro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Anul 2017 a reprezentat anul cu cea mai mare creștere pentru grupul de agenții Paralela 45 Satu Mare si Paralela 45 Baia Mare.

Am înregistrat o creștere de 42% față de anul 2016, astfel că am ajuns la vânzări de peste 1,5 milioane de euro. Creșterea se datorează și contextului economic în care ne aflăm iar principala destinație care a produs cele mai multe vânzări a fost Antalya urmată de Egipt.

Destinațiile exotice au avut o creștere de peste 100% față de anul 2016 iar aici principala destinație care a generat cele mai multe vănzări a fost Thailanda urmată de Dubai.

„Prin contractele pe care le avem cu furnizorii putem oferi tarife competitive la nivel național și chiar internațional ( avem clienți din Franța, Austria, Germania, SUA, Anglia, Dubai etc ) , târgurile la care participăm în mod regulat pentru a ne promova serviciile și companiile pe care am reușit să le atragem ne-au asigurat de asemenea această rată de creștere.”, afrimă Mircea Spătar, managerul agenției.

Se constată faptul că majoritatea solicitărilor de vacanțe vin din mediul online iar majoritatea clienților preferă deja să achite prin transferuri bancare sau plata prin link de plată cu cardul deoarece nu mai au timp să ajungă la agenție.

„În întampinarea lor și pentru a ne adapta pieței vom lansa în curând un site regional www.paralela45online.ro care va fi dedicat exclusiv pentru zona Transilvania, Ungaria și Austria. Pe acest site veți găsi oferte de vacanță cu plecări din Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Timișoara. Debrecen , Budapesta și Viena deoarece se constată o cerere în creștere pentru plecări din aceste orașe în detrimentul celor cu plecări din București, principalul motiv fiind distanța care trebuie parcursă de acasă până la aeroport iar majoritatea agențiilor din țară oferă pe siteurile proprii plecări din București și Cluj Napoca.

Ne propunem o creștere și în 2018 și o cifră a vânzărilor de peste 2 milioane de euro .”, mai afirmă managerul Paralela45 Satu Mare și Baia Mare

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *