Olimpia a fost „îngropată”. Conducerea a retras echipa din campionat

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Județul Satu Mare a rămas, oficial, fără echipă de fotbal. De mai multe luni problemele financiare ale clubului Olimpia Satu Mare au fost subiect de dezbateri, mai ales după ce Consiliul Județean Satu Mare, membru fondator, a decis să nu mai își achite partea sa de cotizație, din cauza unor probleme semnalate de către cei de la Curtea de conturi.

Cu salariile neplătite, tot mai mulți jucători au depus memorii la FRF, pentru a li se desface contractele, ceea ce a dus și la depunctarea clubului. Astfel, toate punctele adunate de echipă pe teren au fost pierdute în urma litigiilor cu fotbaliștii, iar clubul a ajuns la -19 puncte în clasament.

Conducerea Comitetului Director a decis ca echipa să nici nu mai înceapă returul campionatului, pentru a nu mai acumula și mai multe datorii pe lângă cei aproape 500.000 de euro existenți până acum. O adresă oficială a fost trimisă către FRF, prin care se anunță retragerea echipei de seniori din Liga a II-a precum și retragerea echipelor de juniori din toate competițiile în care au fost înscriși.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *