Tu de unde te informezi după ce dispar știrile de pe Facebook?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Facebook anunțat ca din acest an schimba algoritmii de afișare a postările în newsfeed și va scădea considerabil vizibilitatea postările care reprezinta linkuri ale ziarelor, revistelor sau alte site care în acest mod se promovează folosind Facebook.

Mai exact, atunci când vei deschide Facebook vei vedea tot mai mult poze și clipuri de la prieteni și tot mai puțin, spre deloc, link-uri cu știri de la paginile de facebook ale site-urilor de știri. În acest fel vei fi tot mai puțin informat, asta dacă nu ești un avid de știri care sa stea toată ziua cu site-uri de știri deschise și sa dea refresh la fiecare cinci minute pentru a afla noutăți.

ObiectivSm vine cu o alta propunere pentru tine. Dacă ai în telefon cu sistem de operare Android, dar și pentru cei cu IOS o vom realiza curând, poți sa descarci aplicația de mobil ObiectivSm din googleplay, iar aplicația îți va trimite periodic notificări cu știrile care sunt de interes major, la ore la care sa nu te deranjează și nici sa nu îți distragă atenția de la munca.

Aplicația este gratuita iar tot ce ai de făcut este sa o instalezi pe telefonul tău accesând linkul: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makemedroid.keyeec1275e

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *