Emoție, energie pozitivă, bucurie, lacrimi, melancolie și sute de prieteni – Așa și-a lansat Mirela Ifteme CD-ul muzical

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Acest articol este mai puțin un articol și mai mult o emoție. O emoție care m-a cuprins de când am intrat în restaurantul Dari din Lipău, de care se ocupă Mirela Ifteme și Darian, fiul ei. Da, nu este nici o simplă coincidență, Mirela Ifteme care se ocupă de un restaurant tocmai în Lipău este aceeași Mirela Ifteme care și-a lansat un CD muzical.
Cum se poate una ca asta?
Doamna Mirela a iubit mereu muzica, dar se pare că soarta i-a ales un alt drum în viața, așa că, în ciuda talentului și a vocii deosebite, a ajuns să activeze în domeniul alimentației publice și nu să fie un nume de rezonanță în lumea muzicii. Deși și-a suprimat plăcerea pentru muzică, ea nu a murit de tot, astfel că, împinsă de la spate de fiul ei Darian, Mirela Ifteme a lansat primul ei CD.
Ea spune că nu e primul, ci e singurul CD pe care îl are și îl va avea, pentru că nu a făcut asta pentru a se lansa în muzică la vârsta pe care o are, dar la cum a reacționat publicul la muzica ei, pot spune că acest lucru rămâne de văzut.

Când un artist practic necunoscut până acum își lansează CD-ul nu te aștepți să fie cine știe ce public. Doar că de-a lungul anilor, doamna Mirela a ajutat o mulțime de oameni și a muncit din greu pentru ceea ce are, astfel că prietenii au răsplătit-o într-un mare fel, umplând sala de 200 de locuri de la Lipău. Și ar mai fi venit și alții, dar nici locul nu a permis public mai mult și un alt eveniment s-a desfășurat în același timp.
Seara a fost un amalgam de stări, prin care vocea Mirelei Ifteme i-a purtat pe toți cei prezenți. Doinele și romanțele au ridicat la propriu părul pe cei prezenți, prin emoția creată iar cântecele de joc și de petrecere i-au făcut pe mulți să se abțină cu greu să stea la masă și să nu iasă la dans.
Mirela Ifteme a avut prietenii aproape, peste 200, și nu doar pe cei care au stat la mese ci și pe cei cre au acceptat să completeze spectacolul alături de ea, Georgiana Marina, Ansamblul Ceatăra din Carei, Ansamblul Doruri Sătmărene, formația Clasic și formația Ciprian Buzitză, cei cu care a și înregistrat CD-ul și care au stat în spatele realizării lui din punct de vedere tehnic.


Momentul surprinză al serii, care a făcut ca din ochii multora să curgă lacrimi a fost cel în care Mirela Ifteme a cântat împreună cu fiul ei Darian un cântec dedicat soțului, respectiv tatălui, care nu mai este printre noi.

 

Și totul, toată furtuna de emoție, de bună dispoziție, de petrecere, de lacrimi a fost în scop caritabil. Cele 200 de CD-uri lansate au fost puse la dispoziția celor prezenți în schimbul unei donații, fără sumă fixă, banii strânși urmând să ajungă la o familie formată din tată și trei băieți, pe care mama i-a părăsit și care o duc destul de greu de pe o zi pe alta.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *