De la mic până la mare, codrenii s-au petrecut pe cinste seara trecută la Balul Codrenilor – Muzica, dans și tort cu scena de la 1 Decembrie 1918

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Zonele folclorice din județ încep să fie tot mai bine reprezentate și tot mai mult promovate, prin intermediul asociațiilor înființate cu scopul de a promova tradițiile și cultura tradițională.

După Asociația Țării Oașului s-a înființat Asociația Codrenilor, la fel de activă și cu oameni la fel de hotărâți să nu lase obiceiurile vechi să se piardă.

Cu acest scop s-a organizat, și în acest an, Balul Codrenilor, bal care înainte reprezenta ultima petrecere dinainte de lăsatul secului de postul Paștelui, mai exact ultima petrece până de Paște la care oamenii participau, aceștia urmând să intre într-o perioadă de post și înfrânare.

Balul din acest an a avut loc la Sala Simfonia de la Complexul Esedra, unde au participat peste 200 de persoane, puse pe distracție iubitoare de tradiții și dornice să reîntâlnească vechi prieteni. Seara a fost o continuă rocadă între artiști, care au cântat neîntrerupt iar oamenii au dansat pe măsura muzicii.

Deosebit a fost și tortul din acest an, pe care codrenii au ales să îl comande cu tema Centenarului, astfel că tortul a fost decorat cu scena de la 1 Decembrie 1918 și cu tricolor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *