Cele mai noi informații din Satu Mare, mai aproape de tine, cu aplicația ObiectivSM

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sa fii la curent cu tot ce se întâmplă în orașul tău e esențial, pentru a putea lua cele mai bune decizii pentru tine. Dar în a e ea și măsură acest lucru este destul de greu, mai ales când ești „bombardat” de tot felul de informații, în special pe Facebook.
De acum știrile sunt mai aproape de tine cu aplicația de mobil ObiectivSm, disponibila pentru cei care au telefoane cu sistem de operare Android.
Tot ce trebuie sa faci este sa intri în Magazin Play și sa descarci aplicația ObiectivSm, ca mai apoi, cu un simplu click pe ecranul telefonului tău sa ai cele mai proaspete informații.
Site-ul ObiectivSm este de trei ani pe piața satmareanca de știri, fiind motorul unor materiale și în special povesti de viata și de succes care au ajuns în presa națională, putând sa se laude ca fiind instituția de presă cu cele mai multe știri pozitive și reportaje despre oameni și poveștile lor de viata.
Dacă vrei și tu sa fii mereu informat și sa afli ce se intampla în orașul tău și cu oamenii cu care trăiești zi de zi alături, descarca aplicația ObiectivSm.
kg
no

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *