Deținutul care a evadat săptămâna trecută va ajunge în fața Comisiei de Disciplină pentru a se decide pedeapsa pentru fuga sa
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Săptămâna trecută tot județul Satu Mare a fost în alertă după ce deținutul Varga Adalbert a evadat de la muncă, acesta fiind angrenată în cadrul lucrărilor de reabilitare a Tribunalului Satu Mare. El a fost prins după mai bine de 10 ore, aproape de orașul său de reședință, Oradea.
Deținutul va fi acum audit de Comisia de Disciplină, pentru a se stabili ce mpsuri se vor lua împotriva sa înc ontinuare, după ce el a evadat.
„Urmează să fie discutat în comisia de disciplină cazul acesta. După ce comisia se va întruni se va stabili ce măsuri se vor lua în acest caz. Deocamdată lucrurile sunt în derulare pentru întrunirea acestei comisii”, a declarat pentru ObiectivSM purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Satu Mare.
Printre măsurile care se iau în astfel de cazuri se numără interzicerea dreptului la muncă și la eliberare condiționată, acestea fiind cele mai frecvente măsuri luate de comisiile de disciplină din cadrul penitenciarelor, dar și schimbarea regimului de detenție poate fi una dintre ele.
Varga Adalbert a evadat săptămâna trecută de sub supravegherea paznicilor Penitenciarului Satu Mare în timp ce se afla la muncă la Tribunalul Satu Mare. El a evadat pe geamul de la baie și s-a îndreptat spre Oradea, acolo unde dorea să ajungă pentru a-și vizita mama, care are o stare de sănătate precară.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *