VIDEO!!! Ciorile din Grădina Romei nu se dau bătute. Înnegresc cerul în fiecare dimineață și seară
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Eșec al autorității publice sătmărene în demersul de a alunga ciorile din Grădina Romei. După ce în urmă cu câțiva ani s-a încercat cu ultrasunete, pe urmă cu tunurile de apă ale pompierilor iar ultima a încercare a reprezentat-o chiar împușcarea ciorilor, se pare că acestea sunt mai încăpățânate decât se credea și nu se dau duse din Grădina Romei.
O sătmăreancă a surprins în această dimineață noi imagini cu stolurile de ciori care dau târcoale parcului și care pur și simplu înnegresc cerul atunci când se ridică din copaci.

Ciorile nu au plecat din Satu Mare !! Sunt fericite, le place la noi asa se pare ! Vizionati acest videoclip facut langa ,Gradina Romei !

Posted by Marcela Silaghi on 12 Februarie 2018

La aceeași postare, un alt sătmărean a atașat un alt video, la fel de elocvent în ce privește colonia de ciori care s-a făcut stăpână pe parc.

Posted by Victor Moga on 12 Februarie 2018

Deocamdată autoritățile nu mai pot face nimic, pentru că a început perioada de clocire și ciorile nu pot fi vânate în acest interval de timp, urmând, probabil, ca primăria să își mai măsoare o dată puterile cu aceste înaripate după ce se va ridica restricția de vânare a lor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *