ATENȚIE! VĂ POATE AFECTA EMOȚIONAL! Imaginea care își arată prin ce a trecut Romeo Kulcsar și cu ce semne a rămas pe viață pentru a salva o altă viață – GRATUIT

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Romeo Kulcsar este cu siguranță un erou local, omul care poate fi premiat pentru ceea ce a făcut, gesturi ca ale sale fiind extrem de rare în ziua de astăzi. Romeo și-a riscat viața și și-a dăruit o bucată din corp pentru ca Anett să aibă o șansă la viață, și totul fără a pretinde nici un beneficiu de la aceasta. Nici nu ar fi avut de la cine, pentru că situația modestă a familiei lui Anett nu iar fi permis să ofere vreo sumă de bani pentru operație.

Romeo s-a ales cu două lucruri după această operație, respectiv cu un legământ pe viață cu Anett, pentru că o parte din el îi asigură ei supraviețuirea, dar și cu o cicatrice de toată frumusețea.

Romeo a acceptat să prezinte, EXCLUSIV pentru ObiectivSm, cicatricea cu care s-a ales pe tot abdomenul, în urma operației. El dorește să evidențieze în acest mod, încă o dată, sacrificiul făcut pentru a oferi o șansă la viață unei alte persoane. Și totul fără bani.

„Dacă nu era vorba să salvez o viață prin ceea ce am făcut, nu aș fi vrut să mă aleg cu o asemenea tăietură nici pentru toți banii din lume. Dar am salvat o viață, pe mine asta m-a motivat, și de aceea am ales să o fac, fără nici un ban, fără nici un beneficiu. Nici nu am avut vreodată ce mai mic gând de a cere bani pentru ce am făcut”, afirmă Romeo pentru ObiectivSM.

Acum, la primăria Tășnad, oraș de unde este originar Romeo se discută de premierea acestuia. Voci ar spune că el va fi făcut cetățean de onoare al orașului, dar alții afirmă că el ar urma să primească doar o diplomă de recunoștință din partea autorităților.

Indiferent de modul în care va fi apreciat de autorități, mii de oameni îl apreciază pe Romeo pentru gestul făcut și îl consideră un erou.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *