Cel mai mare târg de nunți își deschide porțile pentru viitorii însurăței – vineri de la ora 12

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Let‘s Wedding este cel mai mare târg de nunți organizat la Satu Mare, în cadrul căruia se pune la dispoziția viitorilor însurăței tot ce e nevoie pentru organizarea unei nunți de vis. Firmele prezente vor acoperi toată gama de servicii și produse necesare unei nunți, astfel că e greu ca orice pereche de viitori miri care va trece pragul târgului să plece acasă fără cel puțin un contact care mai apoi să se transforme în contract, asta dacă nu le vor încheia pe loc, pentru a beneficia de reduceri substanțiale de la târg.

47 de expozanți vor fi prezenți și mulți alții și-au exprimat dorința de a expune la târg, dar spațiul nu a permis prezența tuturor.

„Sunt 47 de standuri cu expozanţi exclusiv din judeţul Satu Mare. Am pornit din start că vom sprijini antreprenorii şi expozanţii din judeţ, proiectul a demarat in luna Noiembrie şi am stabilit că până la sfârşitul lunii decembrie acceptăm doar expozanţi din judeţ, iar apoi ne-am dat seama că avem atât de multe solicitări încât nu mai avem loc pentru toti doritorii din judet, cu atât mai puțin pentru cei din afara judeţului. Prin urmare promitem ca anul viitor să căutăm un spaţiu mai încăpător pentru a putea da curs tuturor solicitărilor de participare.”, afirmă Sergiu Bărbuș, unul din organizatori.

„Avem un total de 55 de firme care își prezintă ofertele, 47 de standuri, iar restul se prezintă doar în catalogul târgului sau au ales serviciul de promovare fără participare fizică – prin distribuire de materiale publicitare în sacoșele care se vor oferi viitorilor miri la intrare. Am pregătit un tiraj de 1500 de exemplare din catalog. Acesta se va oferi gratuit viitorilor miri, câteva se vor distribui expozantilor care au pagină în catalog, o parte se vor distribui în judet la nivelul sălilor de evenimente, precum și peste hotare ”, afirmă și Mandi Tunde, tot organizator al târgului. 

Târgul debutează vineri, de la ora 12, la cortul de evenimente al Hotelului Dana de pe strada Careiului. Acesta va fi un târg interactiv, în program fiind presărate momente artistice ale următorilor:

  • Aldo Blaga

  • XXL Band

  • Sorinel Petric

  • Cristian Tarţa

  • Cristian Totpati și Romina Sârbe

Mai multe despre program și expozați se pot afla de la adresa https://www.facebook.com/events/337310673402998/permalink/373797249754340/

Vizitatorii târgului vor fi înscriși cu ocazia vizitării standurilor și la o tombolă, care are 15 premii, numărul lor fiind posibil să mai crească până în momentul începerii târgului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *