S-a deschis cel mai mare târg de nunți din județul Satu Mare. Splendoare, servicii diverse și calitate

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Let`s Wedding, cel mai mare târg de nunți din județul Satu Mare și-a deschis porțiile pentru toți tinerii care se pregătesc să își organizeze nunta de vis, fie că o fac în acest an sau anul viitor. Târgul este cel mai complex organizat până acum în județ, cu o paletă foarte largă de servicii și cu multe surprize.

Cei care calcă pragul târgului sunt întâmpinați încă de la intrare o atmosferă ruptă din basmele copilăriei cu prinți și prințese, ambianța fiind una extrem de relaxată, cu multă strălucire și atenție pentru detalii. Rochiile de mireasă și cele de seară domină peisajul târgului, care este completat de restul serviciilor, de la fotografii, baruri de cocktail, prăjituri, artificii, decorațiuni și flori, până la cabine foto, mărturii și invitații de nuntă, fiecare stand fiind prezentat de o așa manieră încât să se încadreze perfect în decorul locației, cortul de evenimente Dana II, de pe strada Careiului.

Tinerii viitori însurăței care iau parte la târg au ocazia să se înscrie automat într-o tombolă cu zeci de premii, printre care ședințe foto, pahare pentru miri și altele, oferite de cei prezenți la târg.

Târgul de nunți Let`s Wedding s-a axat exclusiv pe expozanți firme din județul Satu Mare, aici găsindu-se o varietate extrem de mare de servicii. Din păcate organizatorii s-au văzut nevoiți să refuze o parte din cei care ar fi dorit să aibă spațiu în cadru târgului, pentru că locurile s-au ocupat extrem de repede, spațiu dovedindu-se insuficient pentru cererea expozanților. Astfel, 47 de expozanți își prezintă oferta în cadrul târgurilor și alții 8 sunt prezenți în catalogul evenimentului,pe care toată lumea îl primește în mod gratuit la intrare.

Tinerii care se pregătesc de nuntă sunt așteptați până duminică la ora 20 la cortul de evenimente Dana II de pe strada Careiului pentru a-și găsi serviciile și produsele destinate nunții lor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *