Scandal la Medieșul Aurit. Primarul refuză să elibereze funcția, deși a fost declarat incompatibil și i-o cere și Prefectura

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primarul Radu Iancu, din Medieșul Aurit a fost declarat incompatibil de către ANI, existând o decizie definitivă și irevocabilă în acest sens, ceea ce ar duce la suspendarea lui și organizarea de alegeri anticipate. Deși au trecut mai bine de trei luni de la decizia instanței, primarul nu eliberează funcția, nici chiar la cererea celor de la Instituția Prefectului.

Reporterii ObiectivSM au fost contactați de persoane apropiate funcționarilor din Primăria Medieș pentru a ne relata faptul că secretarul comunei este împiedicat de primar, sub asediul amenințărilor, să răspundă celor de la Instituția Prefectului, care ar fi cerut motivarea instanței și eliberarea funcției de către edil.

Ba mai mult, astăzi, 15 februarie, reprezentanți ai Instituției Prefectului au fost în vizită la Primăria Medieșul Aurit, tocmai cu acest scop, dar s-ar fi întors cum au plecat, cu mâna goală, lovindu-se de refuzul primarului de a permite transmiterea celor cerute de Instituția Prefectului, acte care ar duce la pierderea funcției de către edil.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *