Perversul sexual care se masturba în fața mămicilor cu copii, a fost prins de Poliția Locală

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cursul acestei săptămâni mai multe mămici au făcut sesizări către organele de ordine cu privire la un bărbat care se masturbează în spațiul public, fiind întâlnit în special în preajma instituțiilor de învățământ.
Bărbatul a fost raportat ca fiind prezent în zona grădiniței de pe strada Ioan Slavici, unde funcționează și un liceu, dar și în cartierul Micro 17, în apropierea Școlii Generala „Ion Creangă”.
Bărbatul pur și simplu își scotea organul sexual din pantaloni pe care îl mângâia în prezența mamelor cu copii, scârbind audiența care nu își dorea să participe la scenă.
În urma descrierilor făcute de mame, bărbatul a fost identificat și prins de polițiștii locali.

„Bărbatul care a agresat mai multe femei în zona Grădiniței nr.2 a fost identificat de polițiștii locali. Ferencz H. a fost condus la sediul Poliției Locale Satu Mare, unde a fost identificat de mai multe persoane agresate, acesta recunoscându-și în cele din urmă faptele. Bărbatul a fost amendat de polițiștii locali și predat apoi Poliției municipiului Satu Mare, unde i s-a întocmit dosar penal.”, au afirmat cei de la Poliția Locală Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *