Cum te ajuta pantofarele in organizarea locuintei

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cartea de vizita a oricarei case este holul. Prima incapere pe care o vede oaspetele tau este holul si felul in care este acesta este organizat. Holul este acea incapere de tranzitie intre mediul exterior si caminul tau. Se spune ca holul este un spatiu creat special pentru ca persoanele sa se acomodeze cu energia din casa pentru a fi pregatite sa interactioneze si sa se simta familiari in urmatoarele incaperi din locuinta.

Daca vorbim de structurarea acestei incaperi din amenajarea unui hol fac parte cuierul, fie sub forma de mobilier, care cuprinde si alte corpuri conexe, fie cuier tip umbrela. Intr-un hol putem regasi si o mica masuta, un spatiu de agatat cheile, care este optional, dar si pantofare pentru depozitarea incaltamintei, atat a oaspetilor, cat si a locuitorilor casei. Deoarece, una dintre indatoririle morale ale unei gazde este sa isi trateze oaspetii asa cum isi trateaza si membrii familiei. Ce vor primi gazdele, vor primi si oaspetii.

Daca am adus vorba de pantofarele pentru hol, acestea au atat un rol practic, cat si un rol estetic. Atunci cand ajungi intr-o locuinta si observi ca spatiul este foarte limitat, atat de limitat incat nu ai unde sa iti asezi incaltamintea, nu este deloc confortabil. Uneori ai sentimentul ca parca esti in plus in acea casa. Alegerea unui pantofar rezolva aceaste probleme. Pur si simplu, pantofarele creeaza mai mult spatiu de depozitare pe plan vertical. Exact ca la parcari. Nu este loc suficient ca toate masinile din Romania sa fie parcate pe acelasi nivel. De aceea se construiesc tot mai mult parcari supraetajate, atat in subteran, cat si la exterior. Asadar, tu sau oaspetii tai aveti unde sa va parcati incaltamintea?

Pantofarele contribuie si la aspectul fizic al holului. Nu va fi deloc o imagine placuta pentru prietenii tai care vin in vizita, iar prima imagine pe care o vad este gramada de pantofi asezati haotic pe podea. Mai mult decat atat, incaltamintea poate sa fie de multe ori murdara, mai ales in sezonul ploios sau atunci cand este zapada pe jos. Pantofarele sunt concepute si pentru a evita murdarirea podelelor. Asadar, asigura-te ca iti intampini musafirii data viitoare cu un spatiu generos si curat de depozitare a incaltamintei, dar si cu o imagine organizata si placuta.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *